BIO surowy krem jabłkowo-cynamonowy - My Raw Joy (200 g)
Dostępność:
średnia ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Cena detaliczna brutto: 39,95 zł
Opis

*składnik pochodzący z upraw ekologicznych
BIO surowy krem jabłkowo-cynamonowy - My Raw Joy (200 g)
Surowe, aktywowane migdały idealnie współgrają z kultowym smakiem jabłka i cynamonu. Ten spread idealnie sprawdzi się jako słodka przekąska, dodatek do sałatki owocowej, czy polewa do gofrów.Dodatkowo krem ten powstaje z wcześniej namoczonych orzechów, co umożliwia wydobycie z nich pełnej gamy dobroczynnych wartości. Użycie aktywowanych orzechów sprawia też, że stają się one wyjątkowo lekkostrawne. Dodatkowo krem ten nie zawiera rafinowanego cukru, sztucznych barwników czy konserwantów, a wszystkie składniki pochodzą z upraw ekologicznych. Cały proces jego powstawania odbywa się w temperaturze nieprzekraczającej 42°C, dzięki czemu użyte składniki zachowują wszystkie swoje wartości odżywcze.
Roślinne i ekologiczne, w 100% naturalne, aktywowane migdały i orzechy w postaci pysznego, aksamitnego kremu z dodatkiem jabłka i cynamonu.

Wartość odżywcza na 100 g
Wartość odżywcza | 100 g |
Wartość energetyczna | 2184kJ/527 kcal |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 37 g 5 g |
Węglowodany - w tym cukry | 33 g 22 g |
Błonnik | 8 g |
Białko | 16 g |
Sól | 0,1 g |
Składniki: Migdały*, nerkowce*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, suszone jabłka (10,8%)*, cynamon (0,4%)*, sól, wanilia Bourbon*, orzechy laskowe (1%)*, surowy zimnotłoczony ekstrakt jabłkowy.
*składnik pochodzący z upraw ekologicznych
*składnik pochodzący z upraw ekologicznych